prikaz prve stranice dokumenta Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane

Živković, Ksenija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Živković, K. (2022). Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277

Živković, Ksenija. "Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277

Živković, Ksenija. "Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277

Živković, K. (2022). 'Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277

Živković K. Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277

K. Živković, "Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.