završni rad
Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva

Filip Vučemilović (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Vučemilović, F. (2012). Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008

Vučemilović, Filip. "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008

Vučemilović, Filip. "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008

Vučemilović, F. (2012). 'Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008

Vučemilović F. Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008

F. Vučemilović, "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008