završni rad
Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane

Gordana Šelo (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Šelo, G. (2012). Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:648565

Šelo, Gordana. "Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:648565

Šelo, Gordana. "Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:648565

Šelo, G. (2012). 'Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:648565

Šelo G. Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:648565

G. Šelo, "Stabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:648565