Huzjak, Đ. (2012). Zaslađivači u prehrani dijabetičara (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798181
Huzjak, Đurđica. "Zaslađivači u prehrani dijabetičara." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798181
Huzjak, Đurđica. "Zaslađivači u prehrani dijabetičara." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798181
Huzjak, Đ. (2012). 'Zaslađivači u prehrani dijabetičara', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798181
Huzjak Đ. Zaslađivači u prehrani dijabetičara [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798181
Đ. Huzjak, "Zaslađivači u prehrani dijabetičara", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798181