Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju Katedra za ekologiju i toksikologiju
Prisuda, O. (2022). Elektroforetska karakterizacija Amano lipaza podrijetlom iz bakterija Burkholderia cepacia i Pseudomonas fluorescencs (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748951
Prisuda, Ozana. "Elektroforetska karakterizacija Amano lipaza podrijetlom iz bakterija Burkholderia cepacia i Pseudomonas fluorescencs." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748951
Prisuda, Ozana. "Elektroforetska karakterizacija Amano lipaza podrijetlom iz bakterija Burkholderia cepacia i Pseudomonas fluorescencs." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748951
Prisuda, O. (2022). 'Elektroforetska karakterizacija Amano lipaza podrijetlom iz bakterija Burkholderia cepacia i Pseudomonas fluorescencs', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748951
Prisuda O. Elektroforetska karakterizacija Amano lipaza podrijetlom iz bakterija Burkholderia cepacia i Pseudomonas fluorescencs [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748951
O. Prisuda, "Elektroforetska karakterizacija Amano lipaza podrijetlom iz bakterija Burkholderia cepacia i Pseudomonas fluorescencs", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748951