diplomski rad
Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba

Kraljik, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Kraljik, H. (2022). Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475

Kraljik, Helena. "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475

Kraljik, Helena. "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475

Kraljik, H. (2022). 'Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475

Kraljik H. Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 16.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475

H. Kraljik, "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.