Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad
Kraljik, H. (2022). Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475
Kraljik, Helena. "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475
Kraljik, Helena. "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475
Kraljik, H. (2022). 'Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475
Kraljik H. Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475
H. Kraljik, "Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905475