prikaz prve stranice dokumenta Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu

Anić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Anić, M. (2022). Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798164

Anić, Marija. "Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798164

Anić, Marija. "Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798164

Anić, M. (2022). 'Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798164

Anić M. Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 30.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798164

M. Anić, "Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:798164

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.