Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Horvat, M. (2008). Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:429148
Horvat, Martina. "Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:429148
Horvat, Martina. "Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:429148
Horvat, M. (2008). 'Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:429148
Horvat M. Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:429148
M. Horvat, "Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:429148