prikaz prve stranice dokumenta Reološka svojstva čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Reološka svojstva čokolade

Ister, Ana-Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Ister, A. M. (2008). Reološka svojstva čokolade (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839736

Ister, Ana Marija. "Reološka svojstva čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839736

Ister, Ana Marija. "Reološka svojstva čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839736

Ister, A. M. (2008). 'Reološka svojstva čokolade', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.02.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839736

Ister AM. Reološka svojstva čokolade [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 05.02.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839736

A. M. Ister, "Reološka svojstva čokolade", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839736

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.