završni rad
Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda

Maja Rečić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Rečić, M. (2011). Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:982066

Rečić, Maja. "Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:982066

Rečić, Maja. "Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:982066

Rečić, M. (2011). 'Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:982066

Rečić M. Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:982066

M. Rečić, "Utjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:982066