prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja

Džinić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Džinić, I. (2023). Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266708

Džinić, Ivana. "Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266708

Džinić, Ivana. "Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266708

Džinić, I. (2023). 'Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266708

Džinić I. Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 17.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266708

I. Džinić, "Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266708

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.