prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda
Rad dostupan nakon 2025-10-01
diplomski rad
Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda

Puškadija, Izabela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Puškadija, I. (2023). Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija, Izabela. "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija, Izabela. "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija, I. (2023). 'Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija I. Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 08.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

I. Puškadija, "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.