Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Strmota, M. (2023). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
Strmota, Magdalena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
Strmota, Magdalena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
Strmota, M. (2023). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
Strmota M. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
M. Strmota, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315