prikaz prve stranice dokumenta Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra
Rad dostupan nakon 2025-10-01
diplomski rad
Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra

Nikolić, Tihana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Nikolić, T. (2023). Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263285

Nikolić, Tihana. "Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263285

Nikolić, Tihana. "Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263285

Nikolić, T. (2023). 'Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263285

Nikolić T. Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263285

T. Nikolić, "Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263285

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.