prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive

Veselovac, Dora
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Veselovac, D. (2024). Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:191177

Veselovac, Dora. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:191177

Veselovac, Dora. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:191177

Veselovac, D. (2024). 'Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:191177

Veselovac D. Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 07.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:191177

D. Veselovac, "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:191177

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.