Autorska knjiga-Znanstvena knjiga-Udžbenik za visokoškolsko obrazovanje
Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2004. urn:nbn:hr:109:175217


Citirajte ovaj rad

Mandić, M. L. (2004). Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217.

Mandić, Milena Lela. Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217.

Mandić, Milena Lela. Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217.

Mandić, M. L. (2004) Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. [online]. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217 (Datum pristupa: 20.01.2025.)

Mandić ML. Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. [Internet]. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek; 2004, [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217

M. L. Mandić, Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2004. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.