prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze

Kostelac, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kostelac, I. (2012). Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230

Kostelac, Ivana. "Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230

Kostelac, Ivana. "Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230

Kostelac, I. (2012). 'Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230

Kostelac I. Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 22.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230

I. Kostelac, "Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:482230

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.