Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Sapanjoš, G. (2024). Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
Sapanjoš, Goran. "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
Sapanjoš, Goran. "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
Sapanjoš, G. (2024). 'Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
Sapanjoš G. Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
G. Sapanjoš, "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403