diplomski rad
Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice

Sapanjoš, Goran
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Sapanjoš, G. (2024). Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403

Sapanjoš, Goran. "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403

Sapanjoš, Goran. "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403

Sapanjoš, G. (2024). 'Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403

Sapanjoš G. Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403

G. Sapanjoš, "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.