Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju Katedra za ekologiju i toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Jurić, D. (2014). Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329
Jurić, Dino. "Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329
Jurić, Dino. "Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329
Jurić, D. (2014). 'Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329
Jurić D. Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 29.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329
D. Jurić, "Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329