Zagorščak, I. (2012). Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225328
Zagorščak, Ignac. "Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225328
Zagorščak, Ignac. "Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225328
Zagorščak, I. (2012). 'Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225328
Zagorščak I. Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 05.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225328
I. Zagorščak, "Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225328