prikaz prve stranice dokumenta Primjena škroba u održivom pakiranju hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena škroba u održivom pakiranju hrane

Marijanović, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Marijanović, M. (2024). Primjena škroba u održivom pakiranju hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:952457

Marijanović, Martina. "Primjena škroba u održivom pakiranju hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:952457

Marijanović, Martina. "Primjena škroba u održivom pakiranju hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:952457

Marijanović, M. (2024). 'Primjena škroba u održivom pakiranju hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:952457

Marijanović M. Primjena škroba u održivom pakiranju hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 02.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:952457

M. Marijanović, "Primjena škroba u održivom pakiranju hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:952457

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.