prikaz prve stranice dokumenta Primjena sous vide tehnike u minimalnom procesiranju povrća
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena sous vide tehnike u minimalnom procesiranju povrća

Boškić, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Boškić, M. (2024). Primjena sous vide tehnike u minimalnom procesiranju povrća (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040171

Boškić, Matea. "Primjena sous vide tehnike u minimalnom procesiranju povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040171

Boškić, Matea. "Primjena sous vide tehnike u minimalnom procesiranju povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040171

Boškić, M. (2024). 'Primjena sous vide tehnike u minimalnom procesiranju povrća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040171

Boškić M. Primjena sous vide tehnike u minimalnom procesiranju povrća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 07.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040171

M. Boškić, "Primjena sous vide tehnike u minimalnom procesiranju povrća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040171

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.