prikaz prve stranice dokumenta Trajno slano pecivo u tehnologiji finih pekarskih i srodnih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Trajno slano pecivo u tehnologiji finih pekarskih i srodnih proizvoda

Miličević, Lucija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Miličević, L. (2024). Trajno slano pecivo u tehnologiji finih pekarskih i srodnih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:061994

Miličević, Lucija. "Trajno slano pecivo u tehnologiji finih pekarskih i srodnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:061994

Miličević, Lucija. "Trajno slano pecivo u tehnologiji finih pekarskih i srodnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:061994

Miličević, L. (2024). 'Trajno slano pecivo u tehnologiji finih pekarskih i srodnih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:061994

Miličević L. Trajno slano pecivo u tehnologiji finih pekarskih i srodnih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:061994

L. Miličević, "Trajno slano pecivo u tehnologiji finih pekarskih i srodnih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:061994

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.