prikaz prve stranice dokumenta Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja
Rad dostupan nakon 2025-10-01
diplomski rad
Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja

Barišić, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Barišić, M. (2024). Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912

Barišić, Marina. "Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912

Barišić, Marina. "Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912

Barišić, M. (2024). 'Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912

Barišić M. Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912

M. Barišić, "Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.