Krijan, H. (2024). Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379
Krijan, Helena. "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379
Krijan, Helena. "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379
Krijan, H. (2024). 'Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379
Krijan H. Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379
H. Krijan, "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379