prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana
Rad dostupan nakon 2025-10-01
diplomski rad
Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana

Krijan, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Krijan, H. (2024). Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Krijan, Helena. "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Krijan, Helena. "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Krijan, H. (2024). 'Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Krijan H. Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

H. Krijan, "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.