prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena
Rad dostupan nakon 2026-12-31
diplomski rad
Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena

Živković, Ksenija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Živković, K. (2024). Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475

Živković, Ksenija. "Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475

Živković, Ksenija. "Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475

Živković, K. (2024). 'Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475

Živković K. Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475

K. Živković, "Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.