završni rad
Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima

Dalibor Karas (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Karas, D. (2011). Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376340

Karas, Dalibor. "Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376340

Karas, Dalibor. "Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376340

Karas, D. (2011). 'Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376340

Karas D. Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376340

D. Karas, "Fenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376340