Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Djouab, L. (2024). Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834
Djouab, Linda. "Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834
Djouab, Linda. "Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834
Djouab, L. (2024). 'Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834
Djouab L. Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 30.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834
L. Djouab, "Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834