prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve

Djouab, Linda
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Djouab, L. (2024). Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834

Djouab, Linda. "Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834

Djouab, Linda. "Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834

Djouab, L. (2024). 'Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834

Djouab L. Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 30.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834

L. Djouab, "Utjecaj vrste otapala na udio klorofila i boju ekstrakta lista smokve", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:506834

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.