prikaz prve stranice dokumenta Kvalitativna analiza zrna pšenice u laboratoriju
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kvalitativna analiza zrna pšenice u laboratoriju

Galović, Filip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Galović, F. (2024). Kvalitativna analiza zrna pšenice u laboratoriju (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918817

Galović, Filip. "Kvalitativna analiza zrna pšenice u laboratoriju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918817

Galović, Filip. "Kvalitativna analiza zrna pšenice u laboratoriju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918817

Galović, F. (2024). 'Kvalitativna analiza zrna pšenice u laboratoriju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918817

Galović F. Kvalitativna analiza zrna pšenice u laboratoriju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918817

F. Galović, "Kvalitativna analiza zrna pšenice u laboratoriju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918817

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.