prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja zamrznutog jogurta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja zamrznutog jogurta

Lipovac, Dora
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Lipovac, D. (2024). Proizvodnja zamrznutog jogurta (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514

Lipovac, Dora. "Proizvodnja zamrznutog jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514

Lipovac, Dora. "Proizvodnja zamrznutog jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514

Lipovac, D. (2024). 'Proizvodnja zamrznutog jogurta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514

Lipovac D. Proizvodnja zamrznutog jogurta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514

D. Lipovac, "Proizvodnja zamrznutog jogurta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.