Ćosić, I. (2024). Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
Ćosić, Iva. "Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
Ćosić, Iva. "Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
Ćosić, I. (2024). 'Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
Ćosić I. Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 30.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
I. Ćosić, "Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508