prikaz prve stranice dokumenta Kikiriki u prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kikiriki u prehrani

Popadić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Popadić, I. (2011). Kikiriki u prehrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977456

Popadić, Ivana. "Kikiriki u prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977456

Popadić, Ivana. "Kikiriki u prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977456

Popadić, I. (2011). 'Kikiriki u prehrani', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977456

Popadić I. Kikiriki u prehrani [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 21.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977456

I. Popadić, "Kikiriki u prehrani", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977456

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.