prikaz prve stranice dokumenta Aroma prehrambenih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Aroma prehrambenih proizvoda

Eljuga, Gorana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Eljuga, G. (2011). Aroma prehrambenih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264793

Eljuga, Gorana. "Aroma prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264793

Eljuga, Gorana. "Aroma prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264793

Eljuga, G. (2011). 'Aroma prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264793

Eljuga G. Aroma prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 18.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264793

G. Eljuga, "Aroma prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264793

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.