završni rad
Prehrambeni proizvodi na bazi meda

Vida Bartolec (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Bartolec, V. (2011). Prehrambeni proizvodi na bazi meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977017

Bartolec, Vida. "Prehrambeni proizvodi na bazi meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977017

Bartolec, Vida. "Prehrambeni proizvodi na bazi meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977017

Bartolec, V. (2011). 'Prehrambeni proizvodi na bazi meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977017

Bartolec V. Prehrambeni proizvodi na bazi meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977017

V. Bartolec, "Prehrambeni proizvodi na bazi meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977017