Slačanac, V., Hardi, J., Krstanović, V. i Marketanović, Ž. (2011). Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses. U D. Šubarić, (Ur.), M. Planinić, (Ur.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (str. 412-417). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459
Slačanac, Vedran, et al. "Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Ur. Drago Šubarić, Ur. Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, str. 412-417. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459
Slačanac, Vedran, Jovica Hardi, Vinko Krstanović i Željka Marketanović. "Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses." U Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 412-417. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Citirano 06.03.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459
Slačanac, V., et al. (2011) 'Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses', u Šubarić, D. (ur.), Planinić, M. (ur.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, str. 412-417. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459 (Datum pristupa: 06.03.2025.)
Slačanac V, Hardi J, Krstanović V, Marketanović Ž. Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses. U: D. Šubarić, ur., M. Planinić, ur. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Str. 412-417. [pristupljeno 06.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459
V. Slačanac, J. Hardi, V. Krstanović i Ž. Marketanović, "Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić i M. Planinić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459 [Citirano: 06.03.2025.]