prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01

Čuljak, Marijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Čuljak, M. (2012). Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01 (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021

Čuljak, Marijana. "Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021

Čuljak, Marijana. "Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021

Čuljak, M. (2012). 'Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021

Čuljak M. Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01 [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 16.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021

M. Čuljak, "Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:052021

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.