prikaz prve stranice dokumenta Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.

Komar, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Komar, M. (2010). Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:739373

Komar, Marija. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:739373

Komar, Marija. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:739373

Komar, M. (2010). 'Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:739373

Komar M. Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:739373

M. Komar, "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:739373

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.