prikaz prve stranice dokumenta Minimalno procesirana hrana
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Minimalno procesirana hrana

Šarić, Tanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Šarić, T. (2010). Minimalno procesirana hrana (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962911

Šarić, Tanja. "Minimalno procesirana hrana." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962911

Šarić, Tanja. "Minimalno procesirana hrana." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962911

Šarić, T. (2010). 'Minimalno procesirana hrana', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962911

Šarić T. Minimalno procesirana hrana [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 21.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962911

T. Šarić, "Minimalno procesirana hrana", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962911

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.