prikaz prve stranice dokumenta Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima

Grgić, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Grgić, J. (2010). Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800756

Grgić, Jelena. "Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800756

Grgić, Jelena. "Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800756

Grgić, J. (2010). 'Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800756

Grgić J. Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 28.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800756

J. Grgić, "Klorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800756

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.