prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna svojstva brusnice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalna svojstva brusnice

Stojanović, Nives
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Stojanović, N. (2010). Funkcionalna svojstva brusnice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:520623

Stojanović, Nives. "Funkcionalna svojstva brusnice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:520623

Stojanović, Nives. "Funkcionalna svojstva brusnice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:520623

Stojanović, N. (2010). 'Funkcionalna svojstva brusnice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:520623

Stojanović N. Funkcionalna svojstva brusnice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 27.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:520623

N. Stojanović, "Funkcionalna svojstva brusnice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:520623

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.