Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Jozinović, A. (2009). Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
Jozinović, Antun. "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
Jozinović, Antun. "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
Jozinović, A. (2009). 'Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
Jozinović A. Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 04.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
A. Jozinović, "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737