prikaz prve stranice dokumenta Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Jozinović, A. (2009). Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Jozinović, Antun. "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Jozinović, Antun. "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Jozinović, A. (2009). 'Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Jozinović A. Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

A. Jozinović, "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.