Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Šimonji, K. (2009). Proizvodnja i mikrobiološka svojstva vučenog tijesta (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485378
Šimonji, Kristina. "Proizvodnja i mikrobiološka svojstva vučenog tijesta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485378
Šimonji, Kristina. "Proizvodnja i mikrobiološka svojstva vučenog tijesta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485378
Šimonji, K. (2009). 'Proizvodnja i mikrobiološka svojstva vučenog tijesta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485378
Šimonji K. Proizvodnja i mikrobiološka svojstva vučenog tijesta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 08.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485378
K. Šimonji, "Proizvodnja i mikrobiološka svojstva vučenog tijesta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485378