prikaz prve stranice dokumenta Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha

Andrijević, Marijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Andrijević, M. (2012). Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425

Andrijević, Marijana. "Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425

Andrijević, Marijana. "Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425

Andrijević, M. (2012). 'Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425

Andrijević M. Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425

M. Andrijević, "Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.