Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Zagorščak, M. (2009). Determinacija bakterija roda Salmonella (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:056298
Zagorščak, Mateja. "Determinacija bakterija roda Salmonella." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:056298
Zagorščak, Mateja. "Determinacija bakterija roda Salmonella." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:056298
Zagorščak, M. (2009). 'Determinacija bakterija roda Salmonella', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:056298
Zagorščak M. Determinacija bakterija roda Salmonella [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 02.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:056298
M. Zagorščak, "Determinacija bakterija roda Salmonella", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:056298