Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Mesarov, D. (2009). Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363241
Mesarov, Danijela. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363241
Mesarov, Danijela. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363241
Mesarov, D. (2009). 'Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363241
Mesarov D. Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363241
D. Mesarov, "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363241