Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Hrg, D. (2012). Uloga mikroorganizama pri kruženju dušika (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:299610
Hrg, Danica. "Uloga mikroorganizama pri kruženju dušika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:299610
Hrg, Danica. "Uloga mikroorganizama pri kruženju dušika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:299610
Hrg, D. (2012). 'Uloga mikroorganizama pri kruženju dušika', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:299610
Hrg D. Uloga mikroorganizama pri kruženju dušika [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 01.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:299610
D. Hrg, "Uloga mikroorganizama pri kruženju dušika", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:299610