prikaz prve stranice dokumenta Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci

Matijević, Leonard
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Matijević, L. (2009). Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410

Matijević, Leonard. "Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410

Matijević, Leonard. "Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410

Matijević, L. (2009). 'Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410

Matijević L. Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410

L. Matijević, "Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.