Matijević, L. (2009). Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410
Matijević, Leonard. "Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410
Matijević, Leonard. "Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410
Matijević, L. (2009). 'Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410
Matijević L. Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410
L. Matijević, "Kreatin: uporaba, prednosti i nedostaci", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202410