prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle

Rak, Sandra
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Rak, S. (2009). Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:432241

Rak, Sandra. "Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:432241

Rak, Sandra. "Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:432241

Rak, S. (2009). 'Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:432241

Rak S. Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 24.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:432241

S. Rak, "Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:432241

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.