prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda

Bagarić, Blanka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Bagarić, B. (2009). Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:843538

Bagarić, Blanka. "Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:843538

Bagarić, Blanka. "Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:843538

Bagarić, B. (2009). 'Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:843538

Bagarić B. Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 27.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:843538

B. Bagarić, "Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:843538

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.