završni rad
Primjena visokih temperatura u procesima prehrambene industrije

Jerković, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Jerković, I. (2015). Primjena visokih temperatura u procesima prehrambene industrije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:333309

Jerković, Ivona. "Primjena visokih temperatura u procesima prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:333309

Jerković, Ivona. "Primjena visokih temperatura u procesima prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:333309

Jerković, I. (2015). 'Primjena visokih temperatura u procesima prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:333309

Jerković I. Primjena visokih temperatura u procesima prehrambene industrije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 19.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:333309

I. Jerković, "Primjena visokih temperatura u procesima prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:333309

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.